Installation av solpaneler för ditt hus 

Solpaneler är en utmärkt investering för villaägare som vill minska sina energikostnader och bidrar till en mer hållbar framtid.     

Vi kan installera dina solcellspaneler i Jönköping

Att investera i solcellspaneler är ett smart drag för för att minska dina energikostnader men också för att bidra till en mer hållbar framtid! När du överväger att installera solceller, är det viktigt att tänka på flera nyckelfaktorer. Först och främst bör du välja en pålitlig leverantör som kan erbjuda högkvalitativa paneler och en installation som är anpassad för just ditt tak. Det är också viktigt att förstå de lokala reglerna och eventuella subventioner som kan vara tillgängliga för dig som boende i Jönköping.

Vår process för installation av solcellspaneler börjar med en noggrann analys av ditt hems position, takets lutning och eventuella skuggande objekt. Därefter arbetar vi tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som inte bara ser bra ut utan också ger optimal effektivitet.


Certifierade installatörer

Vi på Hasol är experter på solceller och har genomfört många framgångsrika installationer i Jönköping och omgivande områden. Vårt team av certifierade installatörer ser till att varje steg i processen, från design till driftsättning, hanteras professionellt och med största möjliga hänsyn till säkerhet och kvalitet.

Att välja solenergi är ett beslut som betalar sig över tid, inte bara i form av lägre elräkningar utan också genom att öka värdet på din fastighet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att ta steget mot en mer hållbar och ekonomisk energilösning.


Fördelar med solceller


Ett av de största fördelarna med solpaneler för en villa är att minska energikostnaderna. Genom att generera egen el kan man reducera energikostnaderna avsevärt och ibland även sälja överskott av el tillbaka till elnätet. Dessutom är solenergi ett miljövänligt alternativ som inte orsakar koldioxidutsläpp eller andra skadliga utsläpp. Solpaneler kan också öka värdet på en fastighet eftersom det är en eftertraktad funktion för potentiella köpare som vill ha en hållbar livsstil. Trots att solpaneler kan vara lite dyra i initiala kostnader, har de en lång livslängd och kan generera betydande besparingar på sikt. För villa och privatpersoner som vill ha högkvalitativa och pålitliga solcellsinstallationer är Hasol det självklara valet.     

Hur installeras solceller?


Så här fungerar det att installera solcellspaneler hos dig: Först träffas vi för en konsultation där vi diskuterar dina energibehov och förväntningar på solceller. Därefter undersöker vi din fastighet för att se om taket passar för solpaneler och beräknar hur många paneler som behövs för att täcka dina behov. När vi har räknat ut antalet paneler ger vi dig en offert för installationen. Om du godkänner offerten installerar våra professionella tekniker panelerna på taket. installationen av solceller tar vanligtvis bara några dagar, efter vilket systemet är redo att sättas i drift. 

Vi ser också till att allt arbete och elinstallationer utförs på ett säkert sätt enligt gällande bestämmelser. När systemet är installerat, börjar du omedelbart att dra nytta av den egenproducerade elenergi från solen. Vi erbjuder också löpande underhållstjänster för att säkerställa att ditt solcells-system fortsätter att fungera optimalt under lång tid.

Referenser

Jag är jättenöjd med installationen! Personalen var superduktiga och noggranna. Leveransen och installationen gick jättesnabbt, och allt var klart på under 20 dagar.

Christian Bergström

Mullsjö

Vi köpte installation av solceller från Hasol AB och upplevde en smidig och proffsig process. Lätt att få kontakt med Ali vilket var viktigt för oss som hade många frågor. Mycket nöjda!

Fredrik Sundbaum

Borås 

Jag är mycket nöjd med installationen av mina solpaneler som genomfördes av hasol. Personalen var mycket skicklig och noggrann i sitt arbete. Leveransen och installationen var snabb, och allt var klart inom 15 dagar. Det gav mig förtroende för företagets effektivitet och professionalism. Jag kan varmt rekommendera dem för deras utmärkta service. Tack till teamet för deras fantastiska jobb!

  

Mullsjö Däck & Bilservice AB

Mullsjö

Mycket trevliga och noggranna. Kan rekommenderar Hasol.


Per Öberg 

Gällstad 

Om processen

1. Boka tid

Fyll i kontaktformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte. 

2. Träffa oss

Vid ett kundmöte går projektledaren igenom kundens behov och önskemål och ställer frågor om energiförbrukningen. Efter mötet skickas en offert till kunden.   

3. Installation

Våra installatörer installerar panelerna till husets elsystem och en genomgång av anläggningen utförs och lämnar sedan anläggningen till dig.   

Frågor & Svar

1. Hur fungerar skattereduktion för Grönteknik?

Skattereduktion för grön teknik innebär att privatpersoner som investerar i energieffektiv utrustning och gröna tekniker, såsom solpaneler, batterier och laddboxar, kan få avdrag på sin skatt. Läs mer på skatteverkets hemsida.    


Hasol kan sköta ansökan för skattereduktion för grön teknik åt sina kunder. Därmed hjälper de till att säkerställa att ansökan blir korrekt ifylld och behandlad på rätt sätt för att kunna få avdrag på sin skatt.  

2. Vad är garantin på hasols solcellsinstallationer?

Hasol erbjuder en garanti på 30 år för solcellspanelerna och 35 år för installationsarbetet. 

3. Kan Hasols solcellsanläggningar anpassa till olika taktyper?

Ja, Hasols solcellsanläggningar kan anpassas till de flesta taktyper, inklusive platta tak, lutande tak och tak med olika material såsom tegel, betong eller plåttak.